El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi denuncia "l'estat d'abandó" de la Torre N'Aiça.

Imatges facilitades per Compromís Alcoi.

Des de Compromís Alcoi critiquen la "falta d'interés" del govern municipal en el manteniment del patrimoni medieval.

La regidora de Compromís Alcoi Elisa Guillem assegura que els voltants de la torre N'Aiça estan "plens de brossa i mobles abandonats, les tanques estan forçades, trencades i les parets amb pintades". Assegura que no sols ells, sinó diferents grups polítics han alertat de la situació "sense que des de l'Ajuntament es pose remei".

A continuació, el comunicat complet de Compromís Alcoi.

 

Compromís denuncia l'estat d'abandó dels voltants de la torre N'Aiça


Elisa Guillem "El govern no actua i el nostre patrimoni roman ple de brutícia i amb greus desperfectes i ara en perill"
 

La regidora de Compromís Elisa Guillem denuncia públicament la falta d'interès de la regidoria per mantindre en bones condicions i visitable el nostre patrimoni medieval. La regidora ha explicat "els voltants de la torre N'Aiça es troben plenes de brossa i mobles abandonats, les tanques estan forçades, trencades i les parets amb pintades."

"Malgrat les denúncies de grups polítics la situació persisteix i la degradació de l'entorn i del conjunt monumental va incrementant-se -comenta la regidora Guillem- sense que des de l'ajuntament es pose remei. Ja fa temps vam denunciar l'estat de deteriorament de la torre Na Valora i poc o res s'ha fet per mantindre en òptimes condicions aquests monuments".

Les torres del raval són dels pocs vestigis medievals que queden a la nostra ciutat. Aquest patrimoni està patint dècades de vandalisme i deteriorament per la falta de manteniment i el seu desús, i davant la inacció del govern municipal.

La falta d'interés per part del govern socialista no és nova, a Compromís ho hem denunciat en múltiples ocasions i ens sorprèn la deixadesa en aquest tema, especialment de la regidora Zamorano, donat que afecta el turisme, una de les seues banderes i del que tant presumeixen.