El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi denuncia "voreres excessivament estretes" i "paviment degradat" als voltants de l'Ambulatori de la Fàbrica

Imatge facilitada per Compromís Alcoi
Els nacionalistes demanen una "millora urgent de la urbanització d’aquesta zona tan sensible"

La formació que encapçala Màrius Ivorra a Alcoi assegura haver rebut queixes veïnals per l'estat dels voltants de l'Ambulatori de la Fàbrica. Compromís afirma que "les voreres són excessivament estretes, en diferents trams el paviment està degradat i en altres hi ha vertaders forats que impossibiliten el circular de persones d’edat avançada i amb mobilitat reduïda".

Compromís continua dient que la zona està en un estat "deplorable" i dóna peu a "possibles caigudes". A més asseguren que "és una zona de pas freqüent de persones majors i amb mobilitat reduïda i cal facilitar-los el pas, eliminant escalons, forats a terra i millorar la urbanització de la zona".

El comunicat de premsa dels nacionalistes acaba dient que "a Compromís pensem que el govern de Toni Francés ha de plantejar-se la millora urgent de la urbanització d’aquesta zona tan sensible, de forma que les persones majors no troben els problemes que actualment hi ha, i actuar immediatament per reparar els forats i les deficiències".