El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Compromís Alcoi dóna suport a les reclamacions dels pensionistes

Una de les concentracions a la Plaça d'Espanya / AM
Assistiran a la concentració del dissabte 26 de maig

Els pensionistes de les nostres comarques estan fent força per concentrar la major quantitat de gent possible el dissabte 26 de maig a les 12 h. a la Plaça d'Espanya d'Alcoi. Compromís Alcoi ja hi ha anunciat que donarà suport. Concretament afirmen que "responem a la crida per la 'dignitat' en les pensions per part de la tercera edat".

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi, assegura que "la política ha de fer-se per a les persones i des de les persones, així no pot ser d'altra manera, estem a favor de les mobilitzacions de la plataforma en defensa del sistema públic de pensions, i participarem en les concentracions".

Ivorra afegeix que "ens sembla lícit, que en un moment on el govern central se li ompli la boca amb la recuperació econòmica, no s’obliden d’atendre a les reclamacions dels pensionistes, una pujada del 0,25% en les pensions i la derogació del factor de sostenibilitat". Des de la formació nacionalista "animen a tota la gent independentment de l'edat a assistir a la concentració del dissabte 26, i donar suport als pensionistes i a les seues pretensions, que consideren realistes".