El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi fa una crida a la ciutadania i entitats socials preocupades pel medi ambient i convoca per a este diumenge un Clean Challenge

9 tones de brossa es van arreplegar en la primera edició d'aquesta 'neteja col.lectiva

Des de les 10 i mitja del matí i des del Museu de Bombers, la ciutadania que ho considere oportú pentinarà novament la zona del riu d'Alcoi per netejar-la. La 'Clean Challenge', a banda del fet d'arreplegar residuos, pretén concienciar la Societat.

Aquest diumenge Compromís ha convocat la seua gent i la ciuitadania que vulga i que estiguen preocupades pel medi ambient per continuar amb la neteja d'espais naturals de la nostra ciutat.

Després de l'èxit de la primera edició fa ja un més, mitjançant les xarxes socials ha convocat una altra edició preguntant en aquesta ocasió el lloc on realitzar-lo. El resultat d'aquesta consulta ha estat, la reedició del CleanChallenge al mateix lloc, a causa de la gran acumulació de brossa existent, encara després de què a la passada edició es van arreplegar 9 tones de brossa.

Aquest Clean Challenge està programat per al proper diumenge dia 19 de maig a les 10 i mitja del matí. El punt de trobada serà la porta del Museu de Bombers (MUBOMA). Vos esperem