El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi presenta una renovada llista municipal en companyia de la plana major del partit

Les actuals regidores Begonya Domènech i Anna Climent queden relegades a la quinta i octava posició respectivament, mentre que el secretari del grup municipal, Àlex Cerradelo, serà el sext.

Renovació. Aquest ha estat el mot amb què el candidat a l'alcaldia d'Alcoi per Compromís, Màrius Ivorra, s'ha referit a la llista que el seu partit presentarà a les municipals. A la ja coneguda primera posició d'Ivorra s'ha de sumar a Elisa Guillem, Alfredo Llorens i Pierre Hernández entre els números 2 i 4. L'acte de presentació s'ha dut a terme aquest dissabte a la torre de Na Valora amb la intervenció del cap de llista de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i la número u per la circumscripció d'Alacant a les Corts, Aitana Mas.

Les actuals regidores Begonya Domènech i Anna Climent queden a la quinta i octava posició respectivament, mentre que el secretari del grup municipal, Alex Cerradelo, serà el sext. A la setena posició s'ha inclòs a Josep Capó, i a la novena Carles Sansalvador. Tanca la primera desena de noms Begonya Sempere. Les últimes tres posicions a la llista de 25 els ocupen Jordi Davó, integrant de la llista de Compromís a les Corts valencianes; l'actual directora de l'IVACE, Júlia Company; i l'actor Pep Cortés. Un històric de la formació com Paco Blay és el primer suplent.

Ivorra ha parlat d'una "llista innovadora, amb perfils de treball per a poder governar la ciutat". També ha fet al·lusió a la necessitat d'apostar per una economia circular i sostenible, amb un projecte per a la ciutat que s'ha d'anar completant constantment.

Baldoví i Mas també han tingut el seu espai per a parlar de les seues corresponents contentes electorals. El cap de llista al Congrés ha defés la seua formació com l'única capaç de defensar els interessos valencians a Madrid. Mas ha tingut paraules de record per als seus companys de Govern al botànic, lamentant els projectes que quedaran inacabats amb l'avançament electoral del 28 d'abril.