El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Compromís Alcoi presenta una renovada llista municipal en companyia de la plana major del partit

Les actuals regidores Begonya Domènech i Anna Climent queden relegades a la quinta i octava posició respectivament, mentre que el secretari del grup municipal, Àlex Cerradelo, serà el sext.

Renovació. Aquest ha estat el mot amb què el candidat a l'alcaldia d'Alcoi per Compromís, Màrius Ivorra, s'ha referit a la llista que el seu partit presentarà a les municipals. A la ja coneguda primera posició d'Ivorra s'ha de sumar a Elisa Guillem, Alfredo Llorens i Pierre Hernández entre els números 2 i 4. L'acte de presentació s'ha dut a terme aquest dissabte a la torre de Na Valora amb la intervenció del cap de llista de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, i la número u per la circumscripció d'Alacant a les Corts, Aitana Mas.

Les actuals regidores Begonya Domènech i Anna Climent queden a la quinta i octava posició respectivament, mentre que el secretari del grup municipal, Alex Cerradelo, serà el sext. A la setena posició s'ha inclòs a Josep Capó, i a la novena Carles Sansalvador. Tanca la primera desena de noms Begonya Sempere. Les últimes tres posicions a la llista de 25 els ocupen Jordi Davó, integrant de la llista de Compromís a les Corts valencianes; l'actual directora de l'IVACE, Júlia Company; i l'actor Pep Cortés. Un històric de la formació com Paco Blay és el primer suplent.

Ivorra ha parlat d'una "llista innovadora, amb perfils de treball per a poder governar la ciutat". També ha fet al·lusió a la necessitat d'apostar per una economia circular i sostenible, amb un projecte per a la ciutat que s'ha d'anar completant constantment.

Baldoví i Mas també han tingut el seu espai per a parlar de les seues corresponents contentes electorals. El cap de llista al Congrés ha defés la seua formació com l'única capaç de defensar els interessos valencians a Madrid. Mas ha tingut paraules de record per als seus companys de Govern al botànic, lamentant els projectes que quedaran inacabats amb l'avançament electoral del 28 d'abril.