El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi presentarà esmenes als pressupostos de 2018 i, de moment, no mostra la seua intenció en el vot

Compromís al Plenari d'Alcoi / R. Lledó
Les esmenes es basen en "dinamitzar els sectors més necessitats de la nostra ciutat, com són indústria, comerç, cultura i turisme, esport, propostes per als majors..."

Màrius Ivorra indica que "els nous pressupostos tenen moltes deficiències com ja hem denunciat, i seria una irresponsabilitat no seure amb el govern per intentar minimitzar aquestes"

La formació que dirigeix Màrius Ivorra a Alcoi ha anunciat que presentarà esmenes als pressupostos de 2018 que ha proposat el govern municipal socialista. Aquestes esmenes, que Compromís espera que siguen acceptades, tenen la intenció de "dinamitzar els sectors més necessitats de la nostra ciutat, com són indústria, comerç, cultura i turisme, esport, propostes per als majors...".

A diferència de la postura del PP i de la coalició Guanyar Alcoi, Compromís sí que ha anunciat que presentarà esmenes. En referència a aquest fet, Màrius Ivorra afirma que "alguns partits ja han començat la campanya electoral de 2019 i obliden les obligacions amb la ciutadania, un fet molt licit que nosaltres no compartim. A Compromís treballar per Alcoi és el més important i sempre aportem per millorar".

Encara que no es pronuncia en el seu vot, Compromís Alcoi afirma que "els nous pressupostos tenen moltes deficiències com ja hem denunciat, i seria una irresponsabilitat no seure amb el govern per intentar minimitzar aquestes".

En el comunicat de Compromís es pot llegir també que negociaran "amb Toni Francés o amb qui siga per fer avançar Alcoi com a màxima prioritat".