El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi proposa una App mòbil per identificar aparcaments per a persones amb mobilitat reduïda

Màrius Ivorra / AM
Per als nacionalistes, una Smart City és "facilitar la vida als ciutadans donant informació en tot moment de l’estat de la població"

"Com a treball previ, cal la realització d’un estudi dels edificis públics de la ciutat i la possibilitat de reservar espais propers com a aparcaments per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda", indica Compromís

La formació que encapçala Màrius Ivorra a Alcoi vol millorar un dels problemes com és la creació d'una App per a identificar els carrers on podrem trobar places per reservades per a persones amb mobilitat reduïda, i si estan ocupades o no.

Compromís continua dient que "com a treball previ, cal la realització d’un estudi dels edificis públics de la ciutat i la possibilitat de reservar espais propers com a aparcaments per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda".

Els nacionalistes entenen que "una Smart City no és carregar mòbils o tindre Internet al carrer. Pensem que en una ciutat intel·ligent s'ha de facilitar la vida als ciutadans donant informació en tot moment de l’estat de la població". Sobre la idea d'Smart City del govern municipal, Màrius Ivorra sosté que "no cal fer projectes faraònics, ni extremadament innovadors. L’aplicació de la tecnologia que ja fem servir cada dia, en la vida de la ciutat, i en aquest cas, en la vida de les persones amb mobilitat reduïda, ens pot facilitar la vida a la ciutat, que al cap i a la fi és la finalitat de l'Smart City".