El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi qualifica "impecable" la gestió de la conselleria d'economia per mantindre el CEEI Alcoi

Màrius Ivorra, pròxim regidor de Compromís Alcoi
L'agrupació mostra la seua satisfacció perquè el CEEI no perda identitat local malgrat que es fusione amb el CEEI València

El regidor de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, ha mostrat la satisfacció del grup per l'anunci fet per la directora de l'IVACE, Júlia Company, per mantindre el servei que el CEEI ofereix a les comarques de l'Alcoià i el Comtat. Màrius Ivorra assegura que "és una excel·lent notícia que demostra que les conselleries gestionades per Compromís compleixen allò què es comprometen. Ha estat una impecable gestió que fa que, després de molts anys perdent pes polític i de gestió, Alcoi no perd una institució tan important per a la generació d'ocupació com és el CEEI gràcies a l'actual Consell".

Així les coses, des de Compromís valoren positivament que el CEEI no tanque, però també que Company assegure l'autonomia de l'entitat, tot i que es fusiona amb el CEEI València. "No desapareix", explica Màrius, "s'optimitzen recursos i sinergies amb València però es manté la implicació i la participació d'instituts tecnològics, patronals, etc. de les nostres comarques". Per a Màrius, tot indicava que el CEEI d'Alcoi acabaria tancat, però "la feina desenvolupada per Júlia Company i el conseller Rafa Climent, dos polítics de les nostres comarques i de Compromís, que en poc més d'un any li han donat solució ràpida i satisfactòria".