El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi qüestiona la compra de 130 vivendes per un fons d'inversió

Carrer Sant Francesc / AM

Els de Màrius Ivorra preguntaran al govern per les condicions, ja que tenen constància que "representants del fons d’inversió s’han reunit amb membres de l’equip de govern de Toni Francés"

A Compromís Alcoi han arribat informacions que s'estan fent "compres massives" de pisos per part d'un "suposat fons d'inversió". Màrius Ivorra, portaveu de Compromís, indica que "el fet que hi haja moviment econòmic al sector immobiliari a la nostra ciutat, és interessant però a l’hora genera dubtes". Aquesta desconfiança per part dels nacionalistes ve perquè "pot possibilitar que una única empresa controle la majoria de vivendes de lloguer de la ciutat, apujant o abaixant els preus segons interesse".


Segons els nacionalistes "representants del fons d’inversió s’han reunit amb membres de l’equip de govern de Toni Francés i des de Compromís farem preguntes a la propera Comissió Informativa per saber que s’ha tractat, donat que el tema pot influir a molts particulars que han realitzat inversions modestes per llogar habitatges a estudiants, o pot encarir o impossibilitar l’accés al lloguer a alcoians".


Compromís també vol esbrinar, amb preguntes al govern, "si la compra de vivendes per part del fons d’inversió s’ha realitzat amb contractes de lloguer en vigor i si es mantindran les condicions a les persones que actualment estan habitant aquestes vivendes o seran desplaçades".