El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi recorda que el govern no ha denunciat l'aparició de cartells LTGBIfòbics i masclistes

La formació de Màrius Ivorra a Alcoi indica que la regidoria d'Igualtat "no està complint amb la seua paraula", ja que no han denunciat la posada de cartells LTGBIfòbics i masclistes a llocs com l'IES Pare Vitòria. Ivorra qualifica el fet de "manca de respecte que suposa davant altres entitats".

Compromís Alcoi assegura que el govern municipal no ha denunciat la posada d'aquests cartells Des de Compromís indiquen que "sembla que a la regidora se li ha oblidat allò que va acceptar a un plenari, i per tant no ha fet cap denúncia".

Ací podeu llegir el comunicat complet de Compromís Alcoi:


El govern municipal no atén les peticions de Compromís davant la lluita contra el masclisme i la LGTBIfòbia

Ivorra: "la regidora d'Igualtat no ha fet la denúncia contra els responsables dels cartells LTGBIfòbics i masclistes, tal com s'havia compromés".

Davant la pregunta sobre la denúncia dels cartells masclistes, LGTBIfòbics i feixistes que Compromís va fer al passat plenari, la regidora no va saber què contestar i simplement va tindre com a resposta un; "li contestaré al següent plenari".

Ja fa uns mesos que varen aparèixer uns cartells, sobretot masclistes i feixistes, al voltant d'instituts de la comarca. Diferents associacions, així com els mateixos instituts, membres del govern de la Mancomunitat i regidors d'altres poblacions com Muro, varen decidir fer una denúncia.

Ivorra afirma que: "la regidora no està complint amb la seua paraula, ja que va afirmar que volia sumar-se a la denúncia, i per tant va demanar a altres entitats, com ara l'Institut Pare Vitòria, que esperés a la seua resposta per poder avançar de la forma més adequada. Ara com ara, sembla que a la regidora se li ha oblidat allò que va acceptar a un plenari, i per tant no ha fet cap denúncia. Però, tot i el fet que li s'ha oblidat fer aquesta denúncia, el més greu és la manca de respecte que suposa davant altres entitats, que estan esperant la seua resposta per tal de poder procedir".

Per altra banda, el portaveu de Compromís afirma que sembla que no és l'únic oblit que té aquest govern, ja que al portal de transparència, no trobem els convenis amb les entitats, unes entitats que depenen també de la regidora de Serveis Socials.