El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi reivindica en el 9 d'octubre un finançament just i la defensa de la cultura valenciana

Robert Company ha llegit el manifest

El Passeig Ovidi Montllor d'Alcoi ha acollit, un any més, l'acte de Compromís Aloi durant el matí del 9 d'octubre. Màrius Ivorra, portaveu de la formació nacionalista a Alcoi, ha indicat que durant el matí "ha vingut moltíssima gent a commemorar i celebrar amb nosaltres aquesta diada". ARAMULTIMÈDIA ofereix la lectura del manifest complet de Compromís, que ha llegit l'històric militant Robert Company.

Militants i càrrecs de Compromís han viscut a Alcoi el 9 d'octubre. Màrius Ivorra, en declaracions a aquest mitjà de comunicació, ha reivindicat "la defensa d'un finançament just, la defensa dels interessos, del treball i de la cultura valenciana". Aquests valors per a compromís són "fonamentals" perquè "el nostre futur puga ser un futur bo, un futur que ens puga portar a una millor vida de tots els valencians".


Pel que fa a l'acte d'Alcoi, ja fa més de 20 anys que a Compromís commemoren el 9 d'octubre. Després d'alguns canvis d'ubicació, actualment ho fan al Passeig Ovidi Montllor, "un lloc cèntric on pot vindre molta gent". Ivorra assegura que "ha vingut moltíssima gent a commemorar i celebrar amb nosaltres aquesta diada".


Ací pots llegir el manifest complet de Compromís que ha llegit Robert Company