El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi, "satisfets" per la implantació de la nova unitat de cosmetica a AITEX

AITEX / AM
Ho ha anunciat el conseller Rafa Climent

El conseller d'Economia, Rafa Climent, ha anunciat la implantació d'una Unitat de cosmètica a AITEX. A Compromís Alcoi s'han mostrat "satisfets" per aquesta novetat que ajudarà a les 50 empreses valencianes del sector i, sobretot, a les 6 que hi ha a les nostres comarques, les quals facturen 75 milions d'euros cada any i generen 450 llocs de treball, segons dades de la Conselleria d'Economia.

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís a Alcoi, ha destacat que "la nova unitat de la Cosmètica creada a AITEX és una solució molt treballada per Compromís i Júlia Company (directora general de l'IVACE), juntament amb els empresaris del sector amb l'objectiu de donar servei a la indústria de la Cosmètica, molt present a la nostra comarca a les últimes dècades".

Les empreses podran beneficiar-se de diferents serveis, com ara assessorament o caracterització de matèries primeres i fórmules; estudis dels envasos dels cosmètics; informació i acompanyament per a tots els temes legals i burocràtics, així com reglaments; i estudis d'impacte ambiental.

Ivorra continua indicant que "des de l’entrada de Rafa Climent a la Conselleria d’economia, han estat eliminades les polítiques d'anteriors dirigents basades en realitzar inversions faraòniques amb resultats poc clars, ara les inversions de la conselleria tenen un criteri clar i vocació d’ajudar a les indústries del nostre país a ser més competitives sense malbaratar els pocs diners dels quals disposem".