El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi sobre la rodona d'El Collao: "Va camí de ser la nova obra inacabada del PSOE"

Imatge facilitada per Compromís Alcoi
Mostren fotografies amb uns mals acabats

Després que per la rodona d'El Collao baixara un riu de fang després d'una gran 'trompada' d'aigua, Compromís Alcoi afirma que aquesta "va camí de ser la nova obra inacabada del PSOE, com malauradament ja ens té acostumats". Els nacionalistes fan un llistat de deficiències: "els fanals cordats a les zones enjardinades d’una manera poc encertada, altres que no estan correctament subjectes al seu peu de formigó i d’una forma perillosa. I quedem a l’espera de la instal·lació del clavegueram, que no estava previst".

En el comunicat de premsa afirmen que "els acabats que podem observar amb una simple ullada, fan pensar que l'única vegada que ha anat l’equip del govern, ha estat per inaugurar-la". Les imatges de la notícia han estat facilitades per Compromís.

Màrius Ivorra, portaveu dels nacionalistes a Alcoi, demana "més seriositat i control als projectes, per què no ens passe com al pont de Sant Jordi, que després de quasi un any des de la seua inauguració, encara no està finalitzat, a falta de les separacions transparents i lluminoses entre bol·lards, que els socialistes tan orgullosos van mostrar als mitjans de comunicació. Una altra obra amb el segell del PSOE és la reparació del Viaducte, que després d’arreglar les voreres, a hores d’ara encara falta per finalitzar la pintura del passamà i la reparació de la barana exterior. Treballs que ja va reclamar Compromís al seu moment, pel mal estat en el qual està, i la perillositat que comporta per als vianants".