El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi sobre les crítiques del PSOE pel 8 de març: "Nosaltres complim, el que no fem és presumir"

Polèmica després del 8M per la vaga i no vaga dels diferents regidors municipals

La regidora de Compromís Alcoi, Anna Climent, considera que les crítiques dels socialistes alcoians "no correspon, per desgràcia per al PSOE en la realitat", i assegura que ella i els seus companys d'equip han donat el sou del dia a una entitat local sense ànim de lucre.

També Compromís Alcoi ha eixit al pas després de les crítiques dels socialistes alcoians on els acusen de fer "vaga d'aparença" i no descomptar-se la part de sou que correspon. En aquest cas ha sigut la regidora Anna Climent la que assegura que "la informació que ha estat difonent el PSOE respecte a les regidores de Compromís i el seu sou del dia de la vaga feminista no correspon, per desgràcia per al PSOE en la realitat", i considera que es basen en la màxima de "calumnia, que alguna cosa queda".

Anna Climent assegura que "la part proporcional del sou dels dos regidors amb dedicació i del secretari, indistintament del seu genere, es troba ja, als conters d'una associació sense ànim de lucre de la nostra ciutat, ja que unànimement els regidors i secretari de Compromís vam decidir avançar els diners de TOT el dia i donar-los sense esperar a final de més. A més el meu cas és diferent perquè jo sols cobre de l'Ajuntament per assistència a plens i comissions, i eixe dia no hi havia cap, encara així, al meu lloc de treball com a docent vaig fer vaga, i també he renunciat als diners del salari". Climent diu que ho han fet "sense donar més difusió perquè considerem que és un acte altruista".