El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi troba "contradiccions" en la cessió de màquines i personal de neteja a Cocentaina

Maquinària de neteja per als carrers d'Alcoi

El grup municipal de Compromís es pregunta si "caldrà modificar els documents que escaiga del contracte actual per tant de no entrar en possibles contradiccions o irregularitats?".

Segueix la polèmica arran de la cessió de maquinària i personal de neteja que l'Ajuntament d'Alcoi va realitzar a benefici de Cocentaina durant les seues festes. Compromís Alcoi assegura haver consultat un informe de l'empresa concessionària del servei, on es donaria a entendre que "no s'ha dit tota la veritat" al respecte de la cessió.

Així ho assegura el portaveu de la formació, Màrius Ivorra, qui apunta a diverses contradiccions en la cessió entre Alcoi i Cocentaina. Afirma Ivorra que a l'informe "no apareix ni quin personal han cedit ni quines hores han realitzat, ni la modificació del pla de treball". Aquest fet ha motivat que des de la formació municipal es pregunten: "qui ha manejat aquestes màquines? Per què van dir que pagaria Cocentaina als treballadors d'Alcoi i ara no apareix cap a la relació? Qui pagarà aquestes hores de treball? Per què no apareixen a l'informe de FCC?".

Compromís identifica més contradiccions, ja que a pesar que haurien sigut informats que l'Ajuntament de Cocentaina es faria càrrec de tots els costos derivats de les feines, el govern de Francés hauria afirmat que no s'enviarà cap càrrec pel servei a Cocentaina.