El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi vol prevenir les agressions sexistes als Moros i Cristians

Compromís al Plenari / R. Lledó
La regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha indicat que no té constància de cap agressió sexista des que és regidora

Compromís ha destacat que "des de les festes de Vitòria a la Tomatina a Bunyol o les revetles a Mallorca, els Ajuntaments i forces de seguretat incrementen els agents per a dissuadir als agressors". Aroa Mira ha assegurat que aquest serà un punt de la Mesa d'Igualtat

El grup Compromís Alcoi ha instat al govern municipal en un prec a tenir "pla preventiu" per evitar agressions sexistes a les Festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Compromís ha destacat que "des de les festes de Vitòria a la Tomatina a Bunyol o les revetles a Mallorca, els Ajuntaments i forces de seguretat incrementen els agents per a dissuadir als agressors". Aroa Mira, regidora de Benestar Social, ha afirmat que no té constància de cap agressió sexista des que és regidora, però que veu amb bons ulls la demanda dels nacionalistes.

Compromís indica al prec que "davant les violacions i abusos en diferents festes patronals arreu de l’estat, els ajuntaments han multiplicat les mesures de seguretat en les festes multitudinàries".

Tant govern municipal com Compromís estan d'acord en el fet que no s'ha produït cap agressió sexista en les festes d'Alcoi. Mira ha assegurat que aquest serà un punt de la Mesa d'Igualtat. Compromís també ha manifestat en el seu prec que es faça "difusió d'aquest pla als mitjans de comunicació, centres educatius i entitats de la festa".