El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Alcoi proposa el trasllat del mercadet de Sant Roc al carrer Cid

El portaveu de Compromís, Màrius Ivorra.

Asseguren que el canvi d'ubicació al parc de l'Uixola ha provocat un descens del nombre de parades. "Cal actuar ràpidament perquè no passe com al mercadet del centre, que ha acabat desapareixent", diu Màrius Ivorra.

El portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, assegura que el nombre de parades al mercadet ambulant de Sant Roc ha descendit des que, per coronavirus, el traslladaren de la porta del mercat a la plaça de l'Uixola. De fet, diu que en l'última vegada tan sols hi havia un mercolí. És per això que proposen un canvi al carrer Cid, on considera que també es poden complir les mesures sanitàries per la COVID.

A continuació, el comunicat íntegre de Compromís Alcoi.

 

Compromís demana rellançar el mercadet ambulant de Sant Roc per la fuga de mercolins

 El canvi d’ubicació a l’Uixola una de les causes de la decaiguda.

El Grup municipal Compromís ha manifestat la seua preocupació respecte al mercadet ambulant dels dimecres i dissabtes a les proximitats del Mercat de Sant Roc. Aquesta setmana passada sols comptava amb un mercolí, i aquesta situació de perduda de parades està sent un degoteig des del canvi d’ubicació a l’esplanada del pàrquing de l’Uixola.

El regidor i portaveu Màrius Ivorra declara «A Compromís ja vam proposar realitzar el mercadet en el tram del carrer Cid entre el mercat i el carrer Sant Isidre, més prop de la seua ubicació tradicional, i amb major facilitat per control d’entrada i compliment de normes Covid 19. En canvi la regidoria va desestimar aquesta opció en favor de l’actual, que sembla no està donant bons resultats. A hores d’ara ens preocupa la continuïtat d’aquest mercadet que ha perdut gran part dels mercolins, cal actuar ràpidament perquè no passe com al mercadet del centre, que ha acabat desapareixent»

A Compromís pensem que cal actuar ràpidament per a trobar la solució a aquesta fuita de mercolins, ja tenim precedents de la desaparició del mercadet del centre i no podem permetre la del mercat de Sant Roc i no fer res. A les properes comissions sol·licitarem a la regidora de comerç que actue ràpidament amb la fi d’aturar aquest degoteig de parades al mercadet ambulant de Sant Roc.