El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís anuncia un nou Clean Challenge

Després de l'èxit que va tenir aquest repte de la neteja, el grup polític ha decidit tornat a fer una “quedada” per tal de netejar una nova part de la ciutat que proposarà la ciutadania.

El grup polític, Compromís ha anunciat que per al pròxim 19 de maig està preparant un nou Clean Challenge. Gràcies a l’èxit del primer repte de la neteja realitzat a l’accés al riu d’Alcassares, i de la resposta que ha rebut la formació de molts alcoians i alcoianes preocupats per la neteja de moltes zones de la ciutat, s’han proposat fer una nova edició.

En aquesta ocasió seran els ciutadans els que trien la zona en la qual s’actuarà, mitjançant fotografies a les xarxes socials. Màrius Ivorra, alcaldable per Compromís a Alcoi, ha destacat que la finalitat de què els ciutadans facen les propostes és “traure a la llum aquests espais degradats”.

A més també ha comentat que: “els alcoians estan preocupats per l’estat descuidat i d’abandó d’alguns llocs de la nostra ciutat, que sense cap dubte són molt més dels que nosaltres sabíem”, i afegeix que: “ens confirma que les accions que ha realitzat el grup municipal aquesta legislatura perseguint els abocadors il·legals és una preocupació compartida per la ciutadania alcoiana”.