El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís assegura que no s'ha fet ús del nou contracte de la brossa durant festes i "ha costat diners als alcoians"

Imatge presa el dia 26 d'abril / AM
Els de Màrius Ivorra també estudien alternatives per "reduir l'impacte de les quasi 13 tones de plàstics que es generen sols en recipients d’un sol ús per a begudes"

La formació nacionalista no entén per què no s'ha fet ús del nou contracte de la brossa per a les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Ivorra afirma que amb el nou contracte de la brossa, els serveis extraordinaris de festes, "no hagueren costat un euro als alcoians perquè està inclòs en el nou i no en l'antic"

La formació nacionalista no entén per què no s'ha fet ús del nou contracte de la brossa per a les festes de Moros i Cristians d'Alcoi. Ivorra afirma que amb el nou contracte de la brossa, els serveis extraordinaris de festes, "no hagueren costat un euro als alcoians perquè està inclòs en el nou i no en l'antic". Està prop la signatura del nou contracte, prevista per a abans que acabe aquesta setmana, segons fonts municipals.

"Al nou contracte tenim estipulat", comenta Màrius Ivorra, "els nous serveis de neteja i arreplegada de residus en festes, d’una manera més còmoda i eficaç per als ciutadans, i per descomptat més econòmic". Des de Compromís també estudien alternatives per "reduir l'impacte de les quasi 13 tones de plàstics que es generen sols en recipients d’un sol ús per a begudes".

Ivorra també explica que "hem rebut queixes de veïns i hostalers per la falta de punts de recollida dels residus els dies de festes, que cal recordar que en aquests dies la quantitat de residus generats es multipliquen exponencialment, cosa que no passa amb els contenidors que són retirats o concentrats en llocs molt allunyats, que de vegades fa que tirar la brossa siga una aventura".