El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Cocentaina considera la visita de la consellera "partidista, electoralista i de deslleialtat institucional"

Un moment de la visita al centre de salut de Cocentaina

La coalició nacionalista assegura que l'oposició no ha estat informada ni convidada a la visita, la qual cosa consideren una "falta de respecte institucional".

La consellera de sanitat Ana Barceló ha visitat aquesta setmana les nostres comarques, i una de les cites ha sigut al recentment reformat centre de salut de Cocentaina. Des del col·lectiu 03820 Compromís de Cocentaina mostren el seu malestar per aquesta visita perquè asseguren que des del consistori no s'ha fet extensible a tota la corporació municipal. El portaveu de la coalició, Jordi Pla, diu que "a l'alcaldessa sols li interessa la foto i fer de Cocentaina el seu cortijo amb els diners de tots".

Jordi Pla considera que aquesta visita ha sigut "electoralista" i considera una "falta de respecte institucional" que no s'haja convidat també a l'oposició. Jordi Pla conclou dient que "Cocentaina necessita una Alcaldia que governe per a tots i que es deixe el carnet del partit en casa en grans temes de poble. Ja està bé de campanyes d'autobombo que no solucionen els problemes de la nostra gent. Ja està bé d'actuar amb el carnet del PSOE i no amb el carnet de Cocentaina".