El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Cocentaina demana celeritat en la reparació “urgent” del mur del paratge de Sant Cristòfol

Imatge facilitada per Compromís Cocentaina

Compromís ha fet diferents propostes per a la millora de la neteja del paratge i critiquen que el restaurant estiga tancat durant 5 anys i sense servei.  

Amb la finalitat de dignificar aquest emblemàtic espai de Cocentaina, Compromís per Cocentaina demana “des de l’estiu passat” la reparació d’aquest mur.

Des de la formació s’han fet diferents propostes per a la millora de la neteja del paratge i  critiquen que el restaurant estiga tancat durant 5 anys i sense servei.  

Jordi Pla, portaveu de la formació valencianista a Cocentaina, assegura que “és urgent que s’actue i que es repare el mur que ha caigut. També és urgent que es solucione el despreniment de roques i que es previnguen aquestes situacions. La seguretat de les persones és el més important i el manteniment i la imatge del paratge també són rellevants”.

En definitiva, Compromís demana la reparació urgent del mur caigut i del despreniment de roques millorant la seguretat de les persones i mantenint el paratge en bones condicions per als mesos d’estiu. Així com, l’obertura dels serveis del paratge i la seua neteja.