El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Cocentaina lamenta que enguany no hi haja patrocinis esportius de la Fira de Tots Sants

Jordi Pla, portaveu de Compromís Cocentaina

Compromís Cocentaina reclama que es mantinguen els patrocinis esportius de la Fira de tots Sants amb els clubs locals. 
 

 

 

El col·lectiu 03820 Compromís critica el que considera una "decisió unilateral" del govern contestà per no fer enguany els patrocinis amb els clubs esportius locals. 

El portaveu de la formació Jordi Pla, diu que ara per ara, "la Fira de Tots Sants forma part de diferents equipacions d'equips i clubs de Cocentaina. Així com, dóna nom a diferents equips que competeixen per tot l'Estat i fins i tot, fora de les fronteres de l'Estat espanyol". Assegura que el govern contestà ha retirat enguany els patrocinis als clubs esportius locals, i es mostra contrari a aquesta decisió que consideren "nefasta".

 
A continuació, la nota íntegra facilitada pel col·lectiu 03820 Compromís Cocentaina

 

 

L’Ajuntament de Cocentaina suprimeix els patrocinis esportius de la Fira de Tots Sants

El Col·lectiu 03820-Compromís lamenta la decisió unilateral de l’equip de govern. La coalició remarca que d’aquesta forma es deixa de promocionar la Fira de Tots Sants per l’Estat espanyol i internacionalment i abandonen als clubs esportius de Cocentaina.

A escasses setmanes de les dates tradicionals on es celebra la Fira de Tots Sants, el Col·lectiu 03820-Compromís s’ha mostrat públicament contrari a la decisió de l’equip de govern de suprimir els patrocinis esportius de la Fira de Tots Sants a diferents clubs del poble de Cocentaina.

En paraules del portaveu de la formació a l’Ajuntament, Jordi Pla, “és una decisió unilateral que deixa abandonats als clubs esportius i que deixarà de promocionar la Fira de Tots Sants per tot l’Estat espanyol i pel món. Una decisió nefasta per al poble de Cocentaina que des del Col·lectiu-Compromís no compartim en absolut”.

D’aquesta forma, la Fira de Tots Sants que portava una trajectòria de suport a l’esport i de promoció de l’esdeveniment i de Cocentaina acaba perquè així ho ha decidit l’equip de govern. “La Fira és el millor aparador de Cocentaina. No té ningun sentit que l’equip de govern es carregue els patrocinis esportius de la Fira. És una forma de promocionar la Fira i de donar suport a clubs esportius i esportistes de Cocentaina”, remarca Pla.

Jordi Pla afirma que “mentre l’equip de governe es carrega les ajudes de Fira per a l’esport, es gasta 320.000 euros en sous de polítics de PSOE, PP i Ciudadanos. En lloc d’anar endavant, anem arrere. L’equip de govern margina la Fira i l’esport per garantir-se la còmoda governabilitat del poble amb 13 regidors alliberats i després diuen que no hi ha diners per a promocionar la Fira i col·laborar amb l’esport”.

Pla afirma que “aquesta decisió s’ha de revertir perquè la suma de la Fira i de l’esport és una història d’èxit. No podem deixar enrere allò que funciona”.

al recordar que a dia de hui, la Fira de Tots Sants forma part de diferents equipacions d’equips i clubs de Cocentaina. Així com, dóna nom a diferents equips que competeixen per tot l’Estat i fins i tot, fora de les fronteres de l’Estat espanyol.