El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Cocentaina organitza un acte per parlar d’energia sostenible

Segueixen les jornades conversa de Compromís Cocentaina per presentar el seu projecte per al poble de cara a les pròximes eleccions.

L'esdeveniment és aquest 24 de març a les 19h i comptarà amb la presència deJúlia Company, directora general de l’IVACE, i d’Arnau Faus, estudiant d’enginyeria de l’energia.

Segueixen les jornades conversa de Compromís Cocentaina per presentar el seu projecte per al poble de cara a les pròximes eleccions. En aquesta ocasió han organitzat una xarrada sobre  transició energètica i la sostenibilitat de la mà de Júlia Company, directora general de l’IVACE, i d’Arnau Faus, estudiant d’enginyeria de l’energia. L’acte és aquest 24 de març a les 19h a la seu de Compromís.

“La transició energètica és un pilar clau del nostre programa electoral. Per això, quan governem a partir de maig apostarem per les energies renovables, per l’autoconsum i per les comunitats energètiques com a eines per a baixar la factura de la llum per a les persones, empreses i el propi Ajuntament”, explica Jordi Pla, candidat a l’Alcaldia.