El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

El Collao tornà a viure una de les gran nits que sempre romandran en la memòria dels aficionats. Este dimecres, els homes de Vicente Parras, s'han carregatal 13 vegades campió d'Europa amb un partit força intel·ligent i amb una entrega memorable per part dels blanc-i-blaus. Este triomf deixa tocat al tècnic Zinedine Zidane. i posa al Deportivo Alcoyano en la següent ronda de la Copa del Rey.

Més informació

'Alcoyanazo' amb repercusió internacional davant el Reial Madrid

Compromís Cocentaina proposa 30 projectes i un increment de 32.000 euros en el pressupost municipal

El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament de Cocentaina
Demanen una partida de 120.000 euros per adequar edificis municipals i traslladar Ràdio Cocentaina i els Jutjats de Pau

L'adequació dels carrers de la Vila per a millorar l'accessibilitat i l'enllumenat, o un pla de comptadors d'aigua de lectura automàtica per al municipi, són algunes de les propostes de Compromís per al pressupost municipal de Cocentaina per al 2018. Aquestes les que més diners suposen, però hi ha fins a 30 on s'inclou l'esterilització dels gats o la introducció del vehicle elèctric, per exemple.

El col·lectiu 03820 Compromís de Cocentaina ha presentat una bateria de propostes per al pressupost municipal del 2018 que, segons el portaveu de la formació, Xavi Anduix, són "30 propostes concretes i realistes per millorar Cocentaina", i que suposarien un increment de 32.000 euros en el pressupost respecte a l'any 2017.

En la trentena de propostes hi ha idees de tot tipus. La més elevada pel que fa a diners, és la petició de què s'adeqüen edificis municipals per allotjar Ràdio Cocentaina i els Jutjats de Pau, amb una valoració de 120.000 euros. També demanen 80.000 euros per a un estudi econòmic que permeta comptadors d'aigua de lectura automàtica al municipi, començant per les zones industrials. També inclouen una adequació general dels carrers de la Vila, sobretot d'enllumenat i accessibilitat, per 90.000 euros; o la rehabilitació de la torre del Castell per 82.000 euros.

Es pot consultar tota la relació de propostes en el document adjunt ací a la dreta, sota la fotografia, i facilitat per 03820 Compromís. S'inclou un rocòdrom, l'esterilització de gats, introduir els vehicles elèctrics, la millora de l'accés al polígon dels Algars o l'elaboració d'un procés de participació per al plec de condicions del futur contracte de neteja viària.

Així, Compromís proposa un increment en el pressupost de 32.000 euros. La partida que més creix, segons les xifres de la coalició, és la de subvencions per a l'activitat de les associacions de serveis socials, amb 14.000 euros. Promoció econòmica i turística també incrementen prou, amb 7.000 i 6.000 euros respectivament.

El portaveu de Compromís Xavi Anduix assegura que són propostes "positives i de trellat per a millorar Cocentaina. Són propostes concretes i que es poden portar endavant sempre que hi haja voluntat política de fer-les. Algunes ja les hem anat reivindicant i proposat durant tota la legislatura i encara no s'han fet realitat. Demanem al PSOE voluntat política per fer-les realitat i ganes de millorar Cocentaina de veritat".