El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís Cocentaina sol·licita un major impuls a la bústia ciutadana

Jordi Pla, portaveu del Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina.

Recorden que “segons la pàgina web, la Bústia Ciutadana de l’Ajuntament de Cocentaina es compromet a contestar en un termini màxim de 28 dies, però la realitat és que encara hi ha queixes per respondre des de juny del 2017".

El Col·lectiu 03820-Compromís per Cocentaina demana que es potencie i modernitze el servei municipal de la bústia ciutadana, i critica el que les peticions rebudes no siguen ateses en els terminis establerts.

El portaveu de la formació, Jordi Pla, recorda que “segons la pàgina web, la Bústia Ciutadana de l’Ajuntament de Cocentaina es compromet a contestar en un termini màxim de 28 dies, però la realitat és que encara hi ha queixes per respondre des de juny del 2017". Lamenten doncs des del col·lectiu que l’equip de govern "done per amortitzada aquesta plataforma" que té la finalitat de rebre les inquietuds, propostes i queixes de la ciutadania.

Com a resposta, aposten per potenciar i modernitzar la bústia ciutadana, així com la relació entre l’Ajuntament i la ciutadania "per tenir una governança del segle XXI".