El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís critica la "inacció" del govern arran de l'edifici desplomat a la Zona Nord

Part posterior de l'immoble assolat.

Recordem que el despreniment va tenir lloc el passat dimarts, sense conseqüències ni víctimes, en una casa en runes de propietat privada que estava pendent de demolició.

Després que fa uns dies es desplomara un nou edifici en Alcoi -Caramanxel, 14-, Compromís ha criticat la "inacció del govern municipal davant el deteriorament de diversos immobles de la nostra ciutat".

Recordem que el despreniment va tenir lloc el passat dimarts, sense conseqüències ni víctimes, en una casa en runes de propietat privada que estava pendent de demolició. Des de Compromís asseguren haver denunciat prèviament en comissió informativa l'estat de la casa que ha caigut.

"D'açò fa ja set mesos, i no s'ha actuat d'ofici, no s'havia traslladat la família (que viu en l'edifici del costat) (...) Estem cansats de denunciar situacions com aquesta i que no se'ns faça cas", asseguren en nota de premsa. El portaveu de la formació, Màrius Ivorra, acusa a més l'edil d'urbanisme de "mirar cap a un altre costat o no fer la seua feina, que realment era actuar d'ofici amb l'immoble i traslladar la família de l'edifici del costat".