El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís critica que no es renoven les papereres d'Alcoi

Paperera nova a Entença, imatge del 2020.

La formació valencianista assegura que l'empresa ha de destinar 15.000 euros anuals per a renovar el 25 per cent de les papereres, i no ho fa.

Compromís Alcoi considera que el contracte de la brossa és un "forat negre de diners en el que l’ajuntament paga varies vegades per un mateix servei", i posa com a exemple la renovació i manteniment de papereres. Asseguren que l'empresa ha de renovar i mantindre el parc de paperers amb 15.520 euros anuals, preguntaren al plenari si es feia, "i el regidor Jordi Martínez contestava amb un document redactat per l’empresa, justificant els diners amb el treball d’un operari".

El portaveu de Compromís Màrius Ivorra diu que "el Sr. Martínez barreja intencionadament manteniment amb incorporació de noves papereres, dos conceptes diferents que estan reflectits al contracte. El govern del Sr. Martínez està regalant anualment 15520 € a FCC per uns treballs que no realitza". Ivorra diu que "és més que evident que el contracte no es compleix per complet. Realment la neteja de les papereres la fan dos operaris cada vegada amb el vehicle hidro-netejador? Perquè no s’ha realitzat la renovació del 25% anual de papereres com diu el contracte? On estan les papereres noves amb separació de fraccions (paper i envasos)? Segons el regidor Martínez tot està bé, un sol operari pintant les papereres és suficient". Compromís considera que suposa malbaratament dels diners públics.