El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís demana al govern d'Ontinyent instal·lar jocs infantils a la Glorieta

Calabuig i Alberola a la plaça de la Glorieta

Els menuts i les menudes de la ciutat van participar a través d'un procés de votació l'any 2018 en el que la proposta va ser guanyadora.

El grup polític Compromís per Ontinyent ha registrat un prec dirigit al govern municipal reclamant la instal·lació de jocs infantils que van votar els menuts i les menudes de la ciutat a través d'un procés de votació l'any 2018.

Nico Calabuig, regidor i portaveu del grup, assenyala que presenten el prec "amb la intenció de donar resposta a una situació que s'està retardant massa temps". I es que consideren que el seu retard "està suposant un mal exemple del govern municipal".

La també regidora i portaveu adjunta, Paloma Alberola es mostra preocupada per la falta de novetats respecte al projecte ja que subratlla que a la jornada organitzada per debatre el futur de la plaça, es van anunciar que es destinarien fins a 200.000 euros per a millorar la vegetació i els jocs infantils. 

Consideren aquest tema "més senzill d'abordar que molts altres aspectes urbanístics i inversions" i reclamen prioritari implicar l'alumnat i fer-lo part activa de les decisions del seu entorn. Asseguren que la paralització del projecte "acaba tenint l'efecte contrari i generant desafecció entre les i els escolars.