El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís demana crear la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants del centre d'Alcoi

Màrius Ivorra

Segons Compromís, "aquesta comissió haurà de corregir els problemes, però a hores d'ara no sabem res d'ella".

La formació encapçalada per Màrius Ivorra a Alcoi vol fiscalitzar des de l'inici la conversió en zona de vianants que ha impulsat el govern del PSOE.

Màrius Ivorra indica que "aquesta comissió hauria d'estar ja creada, convocada i treballant, per a fer un diagnòstic actual del Centre i fer un seguiment adequat a l'hora de tindre les mesures implantades". A continuació podeu llegir el comunicat complet de Compromís Alcoi:

Compromís exigeix al PSOE la creació de la comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants


Ivorra: "En dues setmanes el centre estarà tancat, i de la comissió que ha de fiscalitzar el funcionament no hi ha notícies"

Compromís exigeix la posada en marxa, la definició de competències i tasques de la tan nomenada pel regidor Martínez comissió de seguiment de la conversió en zona de vianants del centre.

Per al portaveu valencianista Màrius Ivorra "Aquesta comissió haurà de corregir els problemes, però a hores d'ara no sabem res d'ella. No sabem qui la formarà, quan ha de reunir-se ni quines seran les funcions, malgrat les reiterades promeses del govern socialista".

"Està clar que el govern està començant la casa per la teulada, ens ho va demostrar presentant el document de conversió en zona de vianants sense cap estudi de trànsit del centre, el van començar a fer en setembre, tres mesos després de presentar el document" comenta Ivorra "inclús part de les nostres propostes, el regidor Martínez les emplaçà a aquesta comissió, que a hores d'ara sembla més fum, que altra cosa".

El portaveu explica "Per a Compromís aquesta comissió hauria d'estar ja creada, convocada i treballant, per a fer un diagnòstic actual del Centre i fer un seguiment adequat a l'hora de tindre les mesures implantades. I com a integrants d'aquesta comissió és fonamental que estiguen representades totes les associacions de veïns de la ciutat, com a afectats pel desviament del trànsit pels seus barris, les Universitats, Escola d'Art, partits polítics, associacions de comerciants i empresaris".