El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís demana la retirada dels senyals de zona blava per no crear confusió

Compromís ha demanat que es retiren tant les línies blaves com les senyals verticals de la Zona Blava

El plenari municipal ha acceptat un prec de la coalició nacionalista per a retirar tant els cartells com la pintura blava dels carrers

Com ja els ha contat Aramultimèdia, el contracte de la zona blava ha caducat aquest passat mes d'agost i des del consistori s'ha decidit no renovar-lo a espera de concretar un altre sistema d'aparcament que afavorisca la rotació de vehicles. Doncs bé, tot i que s'han retirat els parquímetres, encara estan els senyals blaves del terra i les plaques indicadores, una situació que segons la regidora de Compromís Begonya Domenech, "genera confusió i la gent que circula amb intenció d'estacionar, no sap si encara hi ha o no zona blava en actiu".

Per tot açò, han demanat mitjançant un prec al govern municipal que retiren tota la senyalística tant vertical com horitzontal. Begonya Domenech considera que "amb l'acceptació del nostre prec, el govern s'ha compromés a regularitzar tota la senyalística de l'antiga zona blava, cosa la qual evitara més confusions als conductors". Tot i això, lamenta "de nou una falta de previsió del regidor, que ha tingut mesos des de l'anunci per a programar la transició i prevenir que es produïsca aquesta confusió en els usuaris".

Una de les senyals de la Zona Blava al centre d'Alcoi