El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís demana que Toni Francés resolga els dubtes sobre la presentació de Lorena Zamorano a l’oposició a la borsa de l’Ajuntament

Lorena Zamorano va a opositar per a una plaça de tècnic administratiu en la borsa de l’Ajuntament d’Alcoi

El portaveu de la formació ha demanat explicacions per part del govern per a que ningú haja de posar en dubte l'ètica i el bon fer de l'Ajuntament d'Alcoi. El Partit Popular ja va expresar les seues crítiques. Mentre que el PSOE va defendre a la regidora.

La noticia de que la regidora i tinent d’alcalde del PSOE, Lorena Zamorano, va a opositar per a una plaça de tècnic administratiu en la borsa de l’Ajuntament d’Alcoi, no ha sentat massa bé a alguns partits de l'oposició.

També ha sigut criticat pel Partit Popular. Mentre que el govern ha defès que la regidora pense en el seu futur.

Marius Ivorra, portaveu de Compromís ha demanat “que l’alcalde aclarisca tan aviat com siga possible aquesta informació, ja que està posant-se en dubte l’ètica i el bon fer de l’Ajuntament d’Alcoi”, i ha afegit: “estem parlant d’unes oposicions on el tribunal el nomenarà l’alcalde. Considerem que com a govern del canvi, amb valors democràtics, s’han d’aclarir aquestes coses, per evitar qualsevol dubte de comportaments poc ètics, que ens fan recordar temps passats on el PP feia i desfeia a voluntat. Malauradament als últims anys hem vist com comportaments similars han portat problemes a altres administracions, com per exemple les oposicions a policia local d’Alacant. És per aquesta raó que, davant les informacions aparegudes en premsa, és important que el govern siga absolutament transparent fent callar qualsevol dubte”.