El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís demana solucions definitives a la Beniata

Ja va contestar al ple municipal davant de l’anunci de la instal·lació de xarxes a la Beniata al considerar que haurien de donar una resposta definitiva i no temporal.

El partit reconeix que es tracta d'un tema costós i complex de resoldre però creuen que després de sis anys ja s'hauria d'haver arribat a un acord amb veïns i propietaris o haver buscat fons per poder començar les obres.

La formació valencianista ja va contestar al ple municipal davant de l’anunci de la instal·lació de xarxes a la Beniata al considerar que haurien de donar una resposta definitiva i no temporal al problema de les solsides.

El regidor Màrius Ivorra comenta que no entén “com aquest govern després de sis anys des de la primera solsida encara no ha aportat una solució definitiva al problema, que ells mateixos van crear amb l’enderrocament de Maquinaria Ceres. Sis anys en què els veïns de la zona estan patint nyaps temporals, que no solucionen el problema, igual que aquest nou anunci tampoc ho farà, a més a més de la inseguretat i la mala imatge que genera aquesta entrada d’Alcoi”.

Des de Compromís reconeixen la complexitat i lo costós de la solució, però no entenen com en sis anys no s’ha pogut arribar a un acord amb els propietaris i veïns, no s’han sol·licitat subvencions o no s’han iniciat encara les obres per resoldre el problema: “A hores d’ara encara estem discutint de qui ha de fer l’obra i quin projecte. Trauen pit de ser una de les poblacions que més subvencions reben, però cap d’elles aprofita per a la Beniata, ni apareix cap solució a l’Agenda Urbana”.