El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís denuncia el ràpid deteriorament de la urbanització del carrer Sant Nicolauet

Imatge facilitada per Compromís
  • Màrius Ivorra: "Ens preocupa la manca de visibilitat del pas de vianants i el desgast de l'acabat de l'asfalt no tinga la qualitat adequada".

Al Grup Municipal li preocupa el desgast d’algunes zones dos mesos després de la inauguració.

El Grup municipal Compromís es mostra preocupat pels símptomes de desgast que manifesta la nova urbanització del carrer Sant Nicolauet. Compromís destaca que després d’una visita a la zona, alertats per veïns del carrer, han pogut constatar que a algunes zones l’asfalt imprès està tan desgastat que no es pot apreciar el dibuix de la imitació de l’empedrat. Per altra banda també els sorprèn que els senyals pintats a terra han desaparegut quasi per complet i zones com el pas de vianants no és visible per als conductors.

El portaveu i regidor valencianista Màrius Ivorra ha declarat que: "Primerament ens preocupa la manca de visibilitat del pas de vianants, que afecta la seguretat de les persones, i després ens preocupa que el desgast de l’acabat de l’asfalt no tinga la qualitat adequada i en poc temps calga refer una obra, que necessitarà tornar a alçar l’asfalt per a reposar-lo correctament".

Ivorra finalitza comentant que: "Esperem que des de la regidoria es posem mans a l’obra per corregir aquests problemes que han aparegut tan prematurament, a aquesta obra que pensem que està pensada per al present però, que presenta gran problemàtica per al seu manteniment a llarg termini"