El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís denuncia la baixada de freqüències del bus

Elisa Guillem / Compromís

Compromís  va proposar una revisió del contracte on els busos foren sempre debades, s’augmentaren les freqüències, es modificaren línies, i que el servei es donara amb busos elèctrics i menuts.

La setmana passada, davant l’onada de calor, el govern municipal anunciava que els busos serien gratuïts per tal de combatre l’onada i fer accessible el transport públic a tothom, però des del partit valencianista afirmen que aquesta solució puntual “no soluciona els problemes reals de la gent”

Compromís denuncia que les freqüències dels busos han baixat, la qual cosa obliga als usuaris/es a esperar al bus al sol fins a trenta minuts. Elisa Guillem, regidora de Compromís, va afirmar: “Com anem a combatre l’onada de calor si la gent ha d’estar trenta minuts al sol amb una calor insuportable? I ni què dir de les parades que no tenen marquesina. Com anem a fomentar l’ús del transport públic si les freqüències són escasses i moltes d’elles obsoletes? Des de Compromís ho tenim clar, el contracte del bus està obsolet i dona un servei que no s’adequa a les necessitats actuals dels alcoians/es”.

El partit ja va proposar una revisió del contracte on els busos foren sempre debades, s’augmentaren les freqüències, es modificaren línies, per tal de permetre arribar als llocs de treball i, sobretot, que el servei es donara amb busos elèctrics i menuts, per tal de tindre cura del medi i reduir l’impacte sobre el paviment.

“Anunciar que els busos seran gratuïts durant l’onada de calor, i al mateix temps reduir les freqüències, obligant a la gent a romandre al sol, és una bomba de fum, que no soluciona els problemes reals de la gent, una vegada més ens trobem davant una política de titulars buits i sense contingut” va concloure la regidora.