El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís denuncia que Joventut tanque per vacances

Elisa Guillem, Compromís

Elisa Guillem: "Mentre altres regidories contracten reforços de personal per a no tancar serveis, des de joventut decideixen tancar i deixar als joves de la ciutat sense serveis".

Compromís Alcoi ha denunciat públicament la falta de diligència de la regidoria de Joventut per tancar a l’agost per vacances, i deixar sense activitat el CCJ en moments on els joves estan de vacances i necessiten reforç a l’oci.

Elisa Guillem, regidora de la formació valencianista declara que: "Tots sabem que els mesos d’estiu els menuts i adolescents disposen de gran quantitat de temps lliure, i que cada vegada més les famílies decideixen passar l’estiu a la ciutat. És per això que un CCJ actiu és més necessari que mai però, sembla que des de la regidoria no es considera important. Mentre altres regidories contracten reforços de personal per a no tancar serveis, des de joventut decideixen tancar i deixar als joves de la ciutat sense serveis".

Sembla que joventut és una regidoria de segona, perquè tancar i deixar als usuaris sense el servei que presta la regidoria dona a entendre que per al govern de Toni Francés els nostres joves són un tema poc rellevant, afirmen des de Compromís.