El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís denuncia que la pròrroga del contracte de la brossa del 2012-2018 ha costat als alcoians 2 milionsd’euros

Màrius Ivorra, Compromís
  • Màrius Ivorra: "Està clar que la falta de previsió del govern de Toni Francés està llastrant a la ciutat cada dia més".

Compromís Alcoi ha denunciat públicament que la falta de previsió i de diligència en la redacció del contracte de la brossa costarà a les butxaques dels alcoians/es més de 2 milions d’euros, a més del que ja vàrem pagar al seu moment a FCC.

El regidor i portaveu de la formació valencianista, Màrius Ivorra, declara que: "Hem sigut coneixedors que l’empresa ha denunciat a l’Ajuntament d’Alcoi per no haver revisat els preus dels pagaments del servei de la brossa en el període que va estar prorrogat, i que el jutjat ha resolt que l’Ajuntament haurà de pagar 2,1 milions d’euros de més a l’empresa FCC, que en aquell moment donava el servei. Està clar que la falta de previsió del govern de Toni Francés està llastrant a la ciutat cada dia més. Acabarem tenint una nova tassa de clavegueram o de papereres a la via pública per a afrontar aquesta despesa? Aquesta manca de projecte definit es demostra a les pròrrogues successives dels grans contractes de la ciutat, en aquest cas ens ha costat 2,1 milions d’euros però, recordem que tenim el bus i l’aigua prorrogats, que ens costarà de més als alcoians?".

Com bé afirma el portaveu: "A Compromís tenim un projecte clar i definit per a la ciutat i per això no entenem que al PSOE li passe el temps per damunt a l’hora de traure grans contractes com aigua i bus. No existeix cap previsió i van fent les coses sobre la marxa. Nosaltres fa un parell d’anys que estem proposant la redacció d’aquests contractes, amb la finalitat d’aconseguir els millors serveis per als alcoians/es amb el mínim cost, ara les presses per traure els contractes no ho permetran."