El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís denuncia una falta de resposta a les al·legacions i esmenes presentades al Pla General Estructural

Vista aèria d'Alcoi

Compromís presentarà un escrit al govern local, exigint resposta a les al·legacions i esmenes presentades.

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament d'Alcoi, Màrius Ivorra, remarca la "desídia i menyspreu als alcoians que té el govern de Toni Francés" després de no haver respost a les al·legacions sobre el PGE dels nacionalistes en els últims 22 mesos.

Ivorra recorda que al darrer Ple s'aprovà per urgència, a proposta del govern, el nomenament d'un funcionari encarregat del control del contracte de neteja, entre les funcions del qual es troba la verificació de les factures presentades per l'empresa adjudicatària. Doncs bé, pareix que el tècnic serà nomenat cinc mesos després de la posada en marxa del contracte, tot per "la desídia del govern" puntualitza el portaveu de Compromís.

Ja fa 22 mesos que els nacionalistes haurien presentat esmenes i al·legacions al PGE, i malgrat que han preguntat a diferents Comissions informatives i personalment als responsables, encara no han rebut cap resposta.

Davant d'aquesta situació, Compromís presentarà un escrit al govern local, exigint resposta a les al·legacions i esmenes presentades, a més de demanar informació sobre la situació en la qual es troba la redacció de la segona part del PGE.