El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Elisa Guillem, regidora de Compromís Alcoi

Elisa Guillem

Compromís desmonta els atacs del PSOE

El PSOE una vegada més tira balons fora per eludir les responsabilitats esdevingudes de la seua mala gestió.Vegem a les publicacions de les xarxes so…

El PSOE una vegada més tira balons fora per eludir les responsabilitats esdevingudes de la seua mala gestió.

Vegem a les publicacions de les xarxes socials que el PSOE està molt preocupat a desmentir que la possible sanció a l’Ajuntament de la que Compromís parla siga d’un milió d’euros. La sanció encara no està imposada, nosaltres hem informat en tot moment que pot arribar-hi. Tot i això, sembla que estan distraient l'atenció del més important, i no és la quantitat, que també, la realitat indiscutible és que des de la Confederació requereixen unes obres a l’Ajuntament d’Alcoi perquè han detectat que s’estan fent les coses malament. No li ho requereixen a l’EDAR o a Conselleria, sinó a l’Ajuntament d’Alcoi, i de no realitzar-se, li arribarà una multa. 

En altres paraules, el que està demostrant la Confederació és que al terme municipal d’Alcoi el govern del PSOE està permetent vessaments d'aigües fecals, i nosaltres afegim; amb el seu coneixement des de fa 5 anys. Sembla que el sr. Martínez sap més dels llits dels rius i les seues infraestructures que la Confederació, que és qui ho reclama a l’Ajuntament d’Alcoi, suposem que per ser el responsable final.

A Compromís som coneixedors del funcionament de les institucions i de les seues competències, per aquesta raó des de fa 5 anys estem presentant precs per evitar els vessaments al riu, precs que demanen que l’Ajuntament instal·le xarxes als registres del clavegueram al riu, que taponen les fuites de les conduccions, i que el PSOE ha acceptat, malgrat que no ha pres interés a dur a terme, com ara demostra la CHX.

Des de Compromís hem demostrat aquests 5 anys la nostra voluntat de sumar esforços, cada vegada que detectàvem alguna fuita o problema al riu informàvem el govern, hem presentat mocions i precs amb la intenció de solucionar problemes, fins i tot ens hem oferit per parlar amb Conselleria per trobar solucions conjuntes. Si el govern té la intenció real de solucionar el problema, nosaltres estem per a treballar i tirar endavant. A Compromís sempre estarem sumant davant les iniciatives que ajuden a millorar la nostra ciutat i el nostre entorn.