El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís diu sí als pressupostos del govern d'Alcoi, però recalca que és una decisió provocada per la urgència sanitària i que no és un xec en blanc

  • Ivorra diu que és temps de pensar en les persone si no en les idees polítiques
  • No obstant això, Compromís diu que no és un xec en blanc. La nostra tasca d'oposició constructiva i cooperativa serà la mateixa que fins ara, si el govern vol que treballem junts estarem, igual que hem estat sempre. Però, exigirem serietat i compromís·

"Compromís Alcoi prioritza les persones al partidisme als pressupostos 2021". És la premissa que mou la decisió de donar el SI a la proposta del govern socialista de Toni Francés. Amb la situació sanitària actual, "no és moment de baralles i sí d'encarar els problemes dels alcoians i alcoianes".

Màrius Ivorra, portaveu de Compromís Alcoi, ha anunciat que la coalició valencianista aprovarà els pressupostos dissenyats pel Partit Socialista per a 2021. La situació mana, i els problemes reals justifiquen aquesta decisió. Segons Ivorra, "amb la Covid19 tots els esforços han d’anar a solucionar els problemes de les alcoianes i alcoians, no és moment de baralles".

Ivorra insisteix que "no és el moment de posar entrebancs, cal ser responsables amb les alcoianes i els alcoians malgrat no compartir les polítiques, o millor dit, la falta d'elles a l'hora de gestionar temes com serveis socials, innovació econòmica, potenciar la creació de llocs de treball de qualitat i la transició ecològica, on el govern de Toni Francés fa aigües, aquest és un moment extraordinari que requereix l'ajuda de totes i tots per a superar aquesta crisi generada per la Covid19. El govern ha de centrar-se a frenar l'expansió de la malaltia, pal·liar les mancances de les veïnes i veïns, i no de canviar estampetes amb els partits pels pressupostos."

Des de Compromís manifesten la intenció d'aprovar els pressupostos, "però recordem que no és un xec en blanc. La nostra tasca d'oposició constructiva i cooperativa serà la mateixa que fins ara, si el govern vol que treballem junts estarem, igual que hem estat sempre. Però, exigirem serietat i compromís".