El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Compromís per Alcoi,

Compromís per Alcoi

Compromís dóna les GRÀCIES

El passat dimecres 18 de març, el grup municipal Compromís va fer una crida a la col·laboració ciutadana per tal de recollir material sanitari. Assabentats de la mancança d’EPIs (Equip de Protecció Individual), per al personal sanitari a tot l’Estat, demanaven a la ciutadania que tingués material de protecció que el compartira amb els nostres sanitaris de l'àrea de salut.

Segons la regidora de Compromís “la resposta va ser immediata, les persones es van posar en contacte amb nosaltres oferint el que podien i nosaltres, seguint instruccions per evitar el contacte i les aglomeracions als centres sanitaris, es va recollir tot allò que ens oferiren”.

Tot el material recollit es va entregar al centre indicat per després poder ser repartit per Sanitat. “Volem donar les gràcies a tots els ciutadans que van oferir material en un exercici de civisme i solidaritat. De la mateixa forma donem les gràcies a la Clínica Dental Mariola Jordà, que va realitzar una generosa donació al poble d’Alcoi. No es cansarem de repetir que accions com aquesta són un autèntic exemple de solidaritat i col·laboració, especialment en temps tan difícils” comenta Guillem.

Des de Compromís volem agrair aquest gest i recordem que continuarem a la disposició del nostre poble i del govern, per això continuarem col·laborant en qualsevol petició que puga disminuir la gravetat de la crisi que estem sofrint.