El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís, en contra del que considera "l'entxufisme" del PSOE a la Mancomunitat

Paratge a les nostres comarques / AM
  • Compromís indica que hi ha "propostes importants consensuades per als municipis menuts com la carta de serveis, la professionalització de la gerència de la mancomunitat o la creació de les delegacions d'economia i polígons han quedat en l'oblit sense cap resposta".

"Poc transparent i poc dialogant". Compromís considera que així és l'actitud del PSOE en la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat. Parla d'enxufisme i poca claredat en la gestió.

Compromís assegura que l'adjudicació de la gerència de la Manco s'ha fet "de forma poc clara". En el comunicat enviat als mitjans de comunicació, Compromís indica que "aquesta gerència, que va ser acordada triar obrint un concurs públic, amb la intenció de trobar a la persona més preparada per al treball a desenvolupar, finalment va ser triada a dit pels socialistes en una votació amb els vots contraris dels representants de Compromís i d'algun d'altre partit més, a més de l'abstenció de representants socialistes de la comarca".

Ací podeu llegir el comunicat complet de Compromís:

Compromís denuncia la falta de transparència i «entxufisme» del Psoe a la mancomunitat Alcoià-Comtat.


A l'última reunió del Ple de la Mancomunitat L'Alcoià-Comtat, es van realitzar dues votacions, a la Comissió de Comptes el pressupost anual i temes de representació de personal, on Compromís va votar en contra. Compromís va incidir en la falta de transparència en les decisions preses pel president de la Mancomunitat i els seus representants socialistes.

Des de Compromís marquen l'actitud del PSOE de poc transparent i poc dialogant. La formació valencianista recorda que les accions i decisions a la mancomunitat, han estat realitzades sempre per consens de tots els municipis des del principi, fets que a la presidència actual han desaparegut. Propostes importants consensuades per als municipis menuts com la carta de serveis, la professionalització de la gerència de la mancomunitat o la creació de les delegacions d'economia i polígons han quedat en l'oblit sense cap resposta.

Al passat octubre de 2019 es va arribar a l'acord on es desbloquejava la situació de la mancomunitat, però a hores d'ara aquells acords no han estat complits pels socialistes.

A més a més, la falta de diàleg del PSOE ha arribat a forçar l'adjudicació de la gerència de forma poc clara. Aquesta gerència, que va ser acordada triar obrint un concurs públic, amb la intenció de trobar a la persona més preparada per al treball a desenvolupar, finalment va ser triada a dit pels socialistes en una votació amb els vots contraris dels representants de Compromís i d'algun d'altre partit més, a més de l'abstenció de representants socialistes de la comarca.

Sembla que la transparència i el bon govern no li agrada als actuals representants socialistes de la Mancomunitat Alcoià-Comtat.