El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís es reorganitza a l'Alcoià-Comtat amb Àlex Cerradelo com a secretari comarcal

L'executiva de l'Alcoià, Foia, Comtat, Biar
  • Treballar el municipalisme des del municipalisme, fer créixer la militància i presentar llistes en el màxim nombre de localitats, objectius fonamentals de Cerradelo i la seua executiva

Àlex Cerradelo és el nou secretari comarcal de Compromís de l'Alcoià-Comtat i s'envolta d'un nodrit equip procedent de tots els racons de la Comarca. Una executiva experimentada, però que també incorpora nous valors de la política municipalista.

Àlex Cerradelo (Alcoi) és el secretari comarcal de Compromís des d'aquest dissabte i arriba amb la convicció ferma de rearmar la coalició d'esquerres i recuperar el desencant dels últims anys. Per això ha creat una executiva molt diversa i que toca pràcticament totes les zones de les comarques, amb homes experimentats com ara Màrius Ivorra (Portaveu i alcaldable per Alcoi), Jordi Pla (màxim valor del partit a Cocentaina, Begonya Doménech (regidora per Alcoi), Jam Conejero (Tinent d'Alcalde a Banyeres), o Jacquelin Cerdà (ha estat alcaldessa de Muro).

Però també estan Fernando Sanchis (La Canyada), Patri González (Alfafara), Paco Payá (Cocentaina), Andreu Vidal (Castalla), Anna Vanyó (Gaianes), Sònia Pérez (Agres), i Paula Sánchez (El Comtat).
 

 

Eixe és l'equip que acompanyarà Cerradelo, que ha admés que ja preparat un equip "col·laboratiu, potent, humà i que representa l’esperit incansable de treballar per una comarca valencianista on tinguem presència a cada poble.
La nostra prioritat: els pobles i la militància. Amb els col·lectius locals. Un projecte il·lusionant, per a fer forta una comarca que és part dels fonaments de la cultura valenciana".


Idees clares

Àlex Cerradelo compleix la seua segona legislatura a l'Ajuntament d'Alcoi i ara fa un pas endavant capitanejant la gestió orgànica del partit. Aquest dissabte ha presentat al col.lectiu de Compromís una sèrie d'objectius ben clars i que ha configurat prenent com a referència la vivència i trajectòria política dels últims anys.

En primer lloc, vol que els municipis perceben el suport del partit en el seu dia a dia. En la gestió municipal i en la interrelació entre localitats.

Recuperar militància, explicar ben bé el projecte i rearmar el partit és una altra de les prioritats. Com també, presentar llistes en el nombre més gran de municipis de les comarques possibles en les pròximes eleccions. Obrir el partit a les persones militants per a prendre decisions i oferir ferramentes formatives als militants conformen, a grans trets, les prioritats de la nova executiva.