El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís escolta les reivindicacions del Centre d’Estudis Contestans

Els tres regidors de Compromís: Jordi Pla, Paco Payà i Ayelén Sempere, reunits amb la junta del Centre d’Estudis Contestans al Museu de l’associació.

Jordi Pla, al voltant del Museu del Centre d’Estudis Contestans, ha dit que “és un referent a tot el país” i que “ha de tindre sempre a l’Ajuntament del seu costat”.

Jordi Pla, juntament amb els altres dos regidors de Compromís, s’ha assegut amb la Junta del Centre d’Estudis i ha promés dotar “d’estabilitat” el Museu.

No és cap misteri que el Centre d’Estudis Contestans és un referent dins del món de l’estudi de la prehistòria, no solament a escala autonòmica, sinó també nacional i, fins i tot, internacional, com ha demostrat la recent publicació del llibre “Índia. Art rupestre i vida tribal a les fonts del Riu Betwa”.

 

Jordi Pla, candidat a l’Ajuntament de Cocentaina per Compromís, també és conscient de l’enorme importància d’aquesta institució, la qual, “no sempre ha estat prou valorada per les institucions públiques”. Per aquest motiu, Pla, acompanyat per Paco Payà i Ayelén Sempere, actuals regidors de la formació valencianista al consistori municipal, han volgut traslladar-los personalment el seu suport i la promesa de garantir “l’estabilitat del Museu” quan arriben al govern després de les eleccions del 28 de maig.

 

A més, durant la reunió amb Pere Ferrer, president del Centre d’Estudis, i la resta de la junta, també han tractat la voluntat de Compromís per “revertir l’actual situació d’abandonament del nucli antic i potenciar el turisme cultural”, ja que Cocentaina té un enorme potencial en aquest sentit.