El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís felicita al CEIP El Romeral d’Alcoi per haver aconseguit recuperar l’aula de tres anys

Marius Ivorra, Portaveu de Compromís Alcoi

Davant l’anunci del tancament d’una de les aules de tres anys del Romeral, Compromís Alcoi va contactar amb Conselleria d’Educació per tal de reclamar el manteniment de l’aula

Segons s’havia anunciat, el col·legi anava a perdre el pròxim curs l’aula de tres anys. Finalment, El Romeral ha aconseguit recuperar l’aula i Marius Ivorra, portaveu de Compromís, felicita al centre perque la defensa de l’escola pública i en valencià ha sigut sempre una prioritat per al partit.

El portaveu de Compromís assegura: “estem molt contents que la lluita de les mares i pares haja tingut un bon final. Per a Compromís l’educació pública, de qualitat i en valencià és un dels pilars bàsics de la nostra política”.

Davant l’anunci del tancament d’una de les aules de tres anys del Romeral, Compromís Alcoi va contactar amb Conselleria d’Educació per tal de reclamar el manteniment de l’aula i donar suport a les reivindicacions del col·legi, de les famílies i de la gent del barri. “L’objectiu ha sigut evitar-ne la supressió. Per a Compromís per Alcoi la defensa de l’escola pública i en valencià ha estat sempre una prioritat, més encara quan es tracta de la defensa d’un dels centres referents de l’ensenyament de la nostra ciutat. Aquesta mesura garanteix l’accés a l’ensenyament públic en un dels barris més poblats de la ciutat, alhora que afavoreix la conciliació familiar. Volem transmetre la nostra alegria i felicitar les i els docents, així com a tot el poble d’Alcoi, ja que es tracta d’una bona notícia per a tota la nostra ciutat” va afirmar el regidor.