El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís fomenta l'estalvi d'aigua regalant ampolles de vidre reutilitzables

Asseguren des de Compromís Alcoi que "hauríem de beure aigua de l’aixeta i reomplir les ampolles en comptes de comprar aigua envasada i incrementar la despesa domèstica en una cosa que hauria de ser gratuïta, com ara beure".

Aquesta ha sigut la curiosa manera mostrada per Compromís Alcoi per a felicitar el Nadal. El repartiment d'ampolles s'ha efectuat durant el plenari d'aquest 17 de desembre, i és part de les iniciatives de la formació envers l’estalvi d’aigua i la reducció en l'ús de residus plàstics.

Recordem que Compromís ja va veure aprovada la seua moció en el plenari de novembre, en relació a la millora de la qualitat de l'aigua de l'aixeta i la reducció en el consum d'aigua envasada. Així doncs, en l'última sessió plenaria de l'any els nacionalistes han repartit entre tots els regidors i membres de premsa una botelleta de vidre, amb un missatge dins per tal de conscienciar envers l'ús d'envasos reutilitzables.

La moció presentada en novembre també sol·licitava la creació d'un sistema intel·ligent en la gestió de l’aigua, per a reaprofitar el metà que generen les EDAR i per a col·locar xarxes de recollida de sòlids que s’escapen de les clavegueres i van al riu.

El portaveu de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, reparteix les ampolles entre els membres de la corporació municipal.