El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís insta al govern murer a fer avanços en la construcció del nou gimnàs del CEIP Montcabrer

CEIP Montcabrer / ceipmontcabrer.blogspot.com

Si bé és cert que la Conselleria d'Educació ha d'assumir el cost de l'obra, sobre el govern municipal cau la responsabilitat d'encarregar el projecte, la contractació, construcció, direcció i certificació de l'obra.

La formació Compromís Muro ha sol·licitat al govern de la localitat informació sobre el procés de construcció del nou gimnàs del CEIP Montcabrer. Recorda el partit encapçalat per Vicent Molina que el consistori "s'ha de fer càrrec del projecte, contractació, construcció, direcció i certificació de l'obra".

La situació ha sigut recentment plantejada per Compromís en el plenari municipal del passat 31 de juliol, on van evidenciar la manca d'informació al voltant del projecte. Recorden que la construcció del nou gimnàs es troba emmarcada dins del Pla Edificant al qual l'Ajuntament de Muro es va adherir en febrer de 2018. Si bé és cert que la Conselleria d'Educació ha d'assumir el cost, sobre el govern municipal cau la responsabilitat d'encarregar el projecte, la contractació, construcció, direcció i certificació de l'obra. Això és precisament el que demana Molina, "fer el seguiment dels projectes i avançar en el mateix".

D'altra banda, recorda Molina que en la legislatura anterior es va encarregar un estudi geotècnic amb uns resultats que "requereixen un canvi de projecte", per això, afirma: "necessitem conéixer la situació del mateix per saber si s'han iniciat ja els canvis del projecte per poder licitar les obres i començar la construcció del gimnàs".