El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís no anirà a la Trobada Solidària com a denúncia per la falta d'accessibilitat d'Àgora

Barreres arquitectòniques per a accedir a la sala Àgora.

Compromís suma aquesta problemàtica al fet que algunes associacions amb finalitat solidària hagen quedat excloses de la Trobada per no estar representades al Consell de Benestar Social.

"Jornades Solidaries, inclusives o amb exclusió?", assegura el líder de Compromís Alcoi, Màrius Ivorra, referint-se a la Trobada per la Solidaritat d'enguany. La formació ha anunciat que no acudirà a la cita en solidaritat amb el col·lectiu AVANZAR, des d'on han denunciat la falta d'accessibilitat d'Àgora, l'espai on es realitza la trobada aquest 30 de novembre.

Ivorra declara que l'Ajuntament "ha de garantir que els espais públics complisquen amb la normativa vigent en matèria d'accessibilitat", i és que la sala Àgora presenta problemes d'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, situació que ha portat al col·lectiu AVANZAR a excusar la seua presència en la Trobada.

Compromís suma aquesta problemàtica al fet que algunes associacions amb finalitat solidària hagen quedat excloses de la Trobada per no estar representades al Consell de Benestar Social. "Sembla que l'esperit de les primeres jornades Solidàries on totes les associacions cabien ha desaparegut en mans del PSOE o de la nova regidora, convertint el vessant inclusiu en exclusiva" finalitza el regidor Ivorra.