El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís per Cocentaina posa en dubte l'ampliació de la Depuradora de 'Els Algars'

Depuradora de Els Algars

Per a què ha de servir eixa ampliació?, es pregunta la formació en un comunicat.

L'anunci de l'ampliació de la Depuradora de Els Algars per 2,3 milions d'euros ha generat dubtes entre el col·lectiu 03820 compromís per Cocentaina. Per a què ha de servir eixa ampliació?, es pregunta la formació en un comunicat.

"Ateses les declaracions del representant de l'Ajuntament d'Alcoi per a regar els parcs i jardins de la ciutat" recullen en el mateix comunicat. Per a contradir aquesta afirmació, asseguren que seria millor aprofitar l'aigua de pluja, arreplegar-la en el mateix parc o jardí on vaja a utilitzar-se, estalviant així l'enorme despesa en diners i en energia de la instal·lació.

En el cas de Cocentaina, recuperen les declaracions de l'alcaldessa de Cocentaina, on afirmava que l'ampliació "permetrà a les indústries de la població accedir a l'aigua reciclada". Davant d'aquesta afirmació, al col·lectiu dubten de la demanda real d'aquestes empreses, i posen l'exemple de la depuradora murera de la Font de la Pedra: "Quantes empreses estan utilitzant l'aigua reciclada i en quin cabdal?".