El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís per Cocentaina proposa una nova regidoria per a combatre "l'abandonament" del nucli antic

Penjada de cartells de Compromís a Cocentaina.

El Col·lectiu 03820 – Compromís incideix al seu programa en la creació d'una Regidoria de nucli antic i d’un pla integral per a la zona amb què combatre el que consideren l'abandó del Raval i la Vila per part de l'Ajuntament contestà. Per a il·lustrar aquest fet al·ludeixen a un finançament de fins a 2 milions d’euros que el consistori "ha deixat passar" en concepte d'ajudes per a Àrees de Regeneració i Rehabilitació Urbana i Rural (ARRUR).

El candidat a l’Alcaldia del Col·lectiu 03820 – Compromís, Jordi Pla, assegura que "l’Ajuntament abandona al Raval i la Vila", tot després d'haver "deixat perdre unes ajudes per rehabilitar vivendes i l’espai públic". Pla considera que açò és una "mostra més de com el govern local del PSOE abandona el nucli antic. Acudeixen en tromba el Dia dels Nanos per a repartir xocolata i fer-se la foto, però la resta de l’any marginen aquests barris i el seu veïnat”.

Pla continua explicant que la seua formació proposa la creació de la Regidoria de nucli antic i d’un pla integral per a la zona. "Volem afavorir la rehabilitació i construcció d’habitatges, l'aprofitament d’ús dels solars buits com aparcaments o zones enjardinades, així com la implantació de negocis i activitats comercials i turístiques i donar resposta als problemes de neteja, salubritat i convivència”, assegura el candidat.