El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Compromís posa en dubte el protocol de l'Ajuntament davant la jubilació del funcionariat

Imatge del plenari municipal del 18 de desembre.

Des de la formació es mostren "sorpresos" amb la "falta de previsió" del govern enfront de les jubilacions, ja que segons ells no "s'estableix cap protocol perquè les tasques realitzades pel funcionariat a jubilar tinguen continuïtat".

Aquestes crítiques naixen arran del plenari d'aquest mes de desembre, on Compromís ha preguntat al govern per l'adequació de la normativa d'aparcament de vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Concretament han fet referència a aquelles plaques amb matrícules retolades que reserven alguns aparcaments exclusivament a un vehicle. Als membres de Compromís la resposta del regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, els ha paregut "sorprenent i preocupant", després que haja assegurat que "el funcionari que duia aquest tema s’ha jubilat i encara s'estan recuperant els treballs que duia a terme".

Des de la formació no solament apunten a la il·legalitat de l'exclusivitat d'aquestes places d'aparcament, sinó també  la inexistència d'un protocol perquè les tasques desenvolupades passen gradualment a altres funcionaris, a falta de cobrir la placa que queda vacant. La regidora de Compromís, Begonya Doménech, assegura que "actualment els temes queden paralitzats a falta del fet que la nova persona a càrrec d’aquells temes reprenga la tasca".